Presostat —Реле давления GRUNDFOS PM 2 AD 1x230V 50/60Hz

 • Fast Shipping

  Receive products in amazing time
 • Easy Returns

  Return policy that lets you shop at ease
 • Always Authentic

  We only sell 100% authentic products
 • Secure Shopping

  Your data is always protected

Highlights

Presostat —Реле давления GRUNDFOS

Описание

PM2 este soluția pentru controlul global, oferind pornirea reglabilă a pompei la 1.5 până la 5 bar. Acest lucru permite personalizarea la diferite tipuri de instalaţii şi nivele dorite de confort. Presiunea de pornire este setată în interiorul unităţii, în timp ce presiunea curentă este citită pe afisajul LED intuitiv de pe partea frontală a Pressure Manager.
PM2 pornește pompa când este atinsă presiunea de pornire, şi continuă să funcţioneze cât timp există un debit.
PM2 este echipat cu un rezervor intern de presiune pentru a minimiza pornirile şi opririle în caz de scurgeri în instalaţie.
În plus, PM2 poate fi optimizat pentru a funcționa cu un rezervor de presiune extern mare prin activarea funcției de presiune diferenţială de 1 bar. Acest lucru reduce semnificativ numărul orelor de funcţionare a pompei în instalaţii cu un rezervor de presiune.

 

PM2 — это решение для глобального управления, предлагающее регулируемый запуск насоса при давлении от 1,5 до 5 бар. Это позволяет настраивать различные типы установок и желаемый уровень комфорта. Начальное давление устанавливается внутри устройства, а текущее давление показывается на интуитивно понятном светодиодном дисплее в передней части диспетчера давления.
PM2 запускает насос, когда достигается начальное давление, и продолжает работать, пока есть поток.
PM2 оснащен внутренним напорным баком для минимизации пусков и остановок в случае утечек в установке.
Кроме того, PM2 можно оптимизировать для работы с большим баком внешнего давления путем активации функции перепада давления 1 бар. Это значительно сокращает количество часов работы насоса в системах с напорным баком 

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presostat —Реле давления GRUNDFOS PM 2 AD 1x230V 50/60Hz”